Deltagande på Husdjursmässan!

 

Föreningen Hittehund var inbjudna att ha en monter på Husdjursmässan i Kista 3-6 januari vilket vi raskt satte ihop trots att vi saknar resurser för pr. Vi gjorde vårt deltagande så enkelt som möjligt, för att vi vill att ev bidrag ska gå till våra för närvarande höga omkostnader för veterinärvård, försäkringar och resor.

Vi som hjälpte till i montern var Christine, Lenamaria, Lena, Katarina och Veronica och monterhundar var Lycka, Loppan, Mirri, Thompa och Råttan. 

DSC_0197Med oss på mässan hade vi Therese Cool ifrån Artsy Ideas som sponsrade Hittehund genom att göra en otroligt fin ballongfigur i form av en hund, ”Bubben” som vi slutligen lottade ut, och genom sin fantastiska populära ansiktsmålning. Therese målade barn,snabbt och effektivt på löpande band och det var jättefina motiv. Hittehund fick in fantastiska 3700 kr av Therese som målat barn på mässan under fyra dagar, vilket kommer till direkt nytta i vår veterinärvårdsfond.

 

Under över 6 veckors tid hade vi febrilt försökt att få allmänheten att skänka hundtillbehör till oss för att vi skulle kunna ha hundloppis, men det gick väldigt trögt med enbart tre bidrag. Vi hade tidigare i år fått saker donerade av foder och hälsokostbutiken butiken Zawicca i Helsingborg som även har ett genomtänkt sortiment. De sakerna samt en mycket generös donation av kedjan Arken Zoo räddade hela vår mässmonter. Vi stod i fyra långa dagar och pratade med mässbesökare, informerade om vår verksamhet, fick träffa våra hundägare som kom förbi och hälsade på, stiftade nya kontakter med familjer som kom just för att de hade intresse för våra hundar, och framför allt pratade med alla barn som hade så stort djur och hundintresse! Men det blev långa dagar och det var mycket arbete nedlagt, både för att ställa iordning montern och dekorera den med så billiga medel som möjligt.

Vi är väldigt glada över vårt deltagande på Husdjursmässan 2015 och ser redan fram emot nästa mässa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *