Fotografering av Lucas som söker hem!

Nu har Lucas varit här för att bli fotograferad med lite trevliga bilder på hemsidan. _IqRpBrwaS6473j48jXS-bX0fq4O4LltTxlh7xRQTO8,UZdIz0npoXdpnzPYTmk9DtcSukGPl5-eBNggqkBDZd0 Jag ville se lite hur han var med andra hundar i och med att familjen uttryckt att det inte alltid gick så bra. Min cocker Julie gick det jättebra med. När jag skickade ut min andra tik Nikki som inte gillar hundar i rumpen osv, så sa hon ifrån så som tikar gör och han svarade inte alls upp utan gick undan. Lucas är en liten försiktig kille, som inte ville komma och hälsa. Han gillade sonens tjej. Han sken till flera gånger och blev lite busig. Men kändes som att han inte har fått leka och busa så mycket i sina dagar. Gick mest runt och nosade och kollade läget. Han var inte ”hanhunds-kissig” som kissar över allt, såg han inte kissa en gång faktiskt. Trots både tikar och annan hane.

M2aDQSnvZoc10PVFtDRyhYgZjFNZIZvDeIZ_5tMj8FU,CNAyw_S-dXugtGFhCCw84iyN3jPwMr3HyBRjKponqRMHan är en så fin hund. Som måste gå ner i vikt. Och bli omskött på klor och vid ögonen som rann. Om han får en ny omtänksam och kärleksfull familj som både ger honom motion och ett bra foder så han går ned, och lär honom lite enkla saker, och som har tålamod med att han behöver komma fram i sin egen takt och knyta an kommer de få en vän för livet.

M1aiy1pG44AT2CGRTEA2f0nMKrSCxEOtp6mIH_5eB_k,Xqbe9VFsPFspdfH3McyYp6KmZS6bqNjO_l1zs2Kh3HI

 

 

 

 

 

 

Angelica Nilsson Mansfield

Arbetar med punktinsatser inom Hittehund och då främst med fotografering samt beskrivningar av hundar som skall omplaceras eller vid hembesök hos redan omplacerade hundar. Har gjort detta under ca 10 års tid. Bor gör hon i Nygård, Västra Götaland tillsammans med maken, katten Nemo & de tre cockrarna Eddie, Nikki & Julie. Föder upp Cocker Spaniel under kennelnamnet Westdreams. Är engagerad i Cockerklubben. Fritiden spenderas mest med hundarna då vi går goa promenader i skogen, övar in konster, kör lite agility & viltspår. Även utställning finns på agendan. Kameran är ofta med och förevigar våra härliga stunder tillsammans.

1 kommentarer till “Fotografering av Lucas som söker hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *