Intagningsstopp

Det kan ibland vara tungt att arbeta ideellt och just nu finns inte resurserna, orken för att arbeta optimalt. Vi väljer därför att införa ett intagningsstopp så att vi kan komma ikapp med redan påbörjade åtagande, och vi inleder också en period då vi ägnar oss åt uppföljningar av redan placerade hundar. Det är så vi gillar att samla kraft och påminna oss om varför vi ägnar oss åt denna föreningsverksamhet.

Utöver att det blir ett intagningsstopp så vill vi även flagga för att Hittehund inte heller kommer att ha några telefontider. Har ni frågor eller övriga ärenden till föreningen kan ni maila oss. Vi hoppas dock att ni har tålamod med att svaren kan dröja. Det behövs tid och andrum. Står du i akut behov av omplacering så får vi tyvärr hänvisa till andra föreningar som hundstallet.se och hundframjandet.nu

Hur länge kommer intagningsstoppet att vara då? Det kan vi tyvärr inte svara på idag men vi uppdaterar er förstås löpande. Det är inte första gången vi tar en paus för att andas och det blir säkerligen inte sista gången. Föreningen Hittehund önskar alla ”våra” hundar och hundägare en riktigt trevlig vinter fylld av mysiga hundaktiviteter. Och till er som vill omplacera en hund men som har möjligheten och önskar att vänta tills vi är igång igen vill vi säga: Vi hoppas att vi ses snart och lycka till fram tills dess!

Du når oss per mail hittehund (@) gmail.com

1 kommentarer till “Intagningsstopp

  1. Vi är intresserade av Vilma. Kontakta mig på tel: 08 777 81 01
    Vi har haft flera stävhåriga taxar så vi är vana, vi bor i ett
    radhus med inhägnad tomt.
    Hälsningar
    Aina & Thorild Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *