Mini har fått hem!

Mini har fått hem! Mini, denna fantastiska lilla dvärghundsblandning som kom till oss 1,8 kg tung har nu lämnat sitt fosterhem hos Joanna med make, för sin resa vidare i livet med sin nya matte Anita i Göteborg.

Anitas änglahund ler nog i sin himmel nu när matte inte längre är ensam längre efter hans tragiska bortgång pga hjärtproblem. Det är svårt att skiljas från en hund man älskar. Svårt att veta när tiden är mogen för att ta till sig en ny hund.

Anita träffade Mini vid två tillfällen i Stockholm, och kom upp en tredje gång för att hämta henne ikväll. Hemmet var ekande tomt utan hundtassar och sällskap i sängen. En gång hundägare alltid hundägare. Nu är det Anita och Mini som är nya livskamrater. Och det var rörande att se Anita så genuint glad och varm i blicken när hon såg på sin Mini.

Christine Leijd

Hittehunds grundare och ordförande, bor i Stockholm tillsammans med sin man, två omplaceringshundar, två huskatter och en galet smart bengalkatt. Största intressen är att långvandra med klövjeväskor och sedan 10 år balansträning med de egna hundarna på avancerad nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *