Öppen inbjudan till hundträff i Göteborg Lucia 13 dec!

Föreningen Hittehund bjuder in våra hundägare, medarbetare, volontärer, fosterfamiljer och andra som är intresserade av vår verksamhet till en hundträff i Göteborg på lucia söndag 13 december 2015! Kl 16 kommer vi att träffas någonstans i Göteborg och den som vill tar med sig sin hund. Vi har flera hundägare som bor centralt i Göteborg och flera som bor inom bilavstånd. Mötesplatsen blir i Slottsskogen eller på annan lämplig plats, mer information om det senare. Vi kommer ha lite enklare aktiviteter på plats och fika för den som vill. Vår ordförande Christine åker ifrån Stockholm tillsammans med en av sina hundar och skulle så gärna vilja träffa några av de hundar som blivit omplacerade genom Hittehund tillsammans med sina nya familjer. Enskilda inbjudningar kommer att skickas ut per mail/sms. Alla ska känna sig välkomna, och den som kan och vill komma behöver föranmäla sitt intresse genom att maila till info@hittehund.nu. Bilderna illustrerar några av de hundar vi har omplacerade i Västra Götaland med omnejd! Mer information kommer om någon vecka!

1 kommentarer till “Öppen inbjudan till hundträff i Göteborg Lucia 13 dec!

  1. Jag är så otroligt glad för att hittehund. nu finns och tog hand om min älskade Nalla så hon fick ett nytt jättefint matte-och hussehem. Min make dog i somras och jag orkade inte ge Nalla all den motion hon behövde för att bli en glad och lycklig hund. Min ork tog helt enkelt totalt slut när jag blev ensam. Åldern tog väl också ut sin rätt. Jag har en fin och bra kontakt med det underbara paret som tog Nalla till sig och där jag ser på bilderna jag fått att hon har det bra. Den glädjen övervägen sorgen jag kände när jag lämnade henne. Men jag hade Nallas bästa för ögonen och det fick överväga sorgen trots att saknaden fortfarande är svår. Men hunden är ju trots allt människans bästa och det måste man ha för ögonen. Stort tack även till Christen att Nalla kom dit hon kom.
    Hälsningar från en gammalmatte (Doris)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *