Hälsning från Hittehund´s Sambo!

sam1För 11 år sedan hämtade vi vår Sambo ifrån Hittehund! Och för 6 år sen gjorde en liten tjej entré från Etiopien så här är det full rulle, Sambos lillasyster Emilia.

Ja, du nu har ”gubben” fyllt 12 år och still going strong. Sambo hör lite sämre och sover lite tyngre men annars är han sig lik, fast å andra sidan har han väl hört när han vill?
Han är full av bus och hoppar och skuttar trots sin ålder man kan inte tro att han börjar bli gammal. Älskar och springa ikapp med brevbärarens bil,  jaga kråkor, jaga grannens katter.

sam4Vår tomt lutar neråt så när han känner kattdoft  rusar han ner mot ladan och bromsar in i sista sekund glidandes mot vår lada, ser ut som tecknad film.Sambo har haft lite otur, han fick anaplasma trots fästingmedel men upptäcktes av vår underbara veterinär då han inte hade några typiska symtom.
På tal om det efter mycket träning går det jättebra hos veterinären efter nu. Han som var smått hysterisk där. Han vill alltid hoppa upp på undersökningsbordet trots att han inte behöver det. Han hoppar upp när det är upphöjt så jag får stoppa honom så det inte blir benbrott på köpet.
För 1,5 år sedan hittade jag en knöl på halsen och det var en elakartad tumör men den var väl inkapslad och tack och lov ingen spridning.
Sambo älskar sin lillasyster och hon pysslar om honom.

Många hälsningar från Ine och Mikael och en blöt puss från Sambo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *