Julhälsning ifrån Hittehund´s Bamse!

 ”Hej, Så fin hemsida ni har, inte minst omslagsbilderna och detta fantastiska arbete som ni gör! Busen Bamse, för han är fortfarande en buse, fyllde två år 1.12, tiden går fort. Han är förstås högt älskad, bortskämd, smart, rolig och så go. Har mycket spring i benen som han får utlopp för med kompisarna i hundparken.

Tyvärr tycker han inte om skogspromenader, inga intressanta dofter och så mycket stora skrämmande träd. Anlagd motionsbana i skogen funkar bra dock! Vi leker mycket, han älskar att kampa, leka kurragömma och leta efter godis. Och så är han en riktig pussgurka, vill vara nära, ligga på kudden och i famnen. Vi har det så bra och är så glada att vi fick Bamse. Riktigt god jul och gott nytt år önskar Bamse med familj från Åland. Detta sätt att tigga har han kommit på själv och då är det svårt att motstå…
(Bamse blev inlämnad till ett fosterhem inom Hittehund som 12 veckors valp och fick flytta till ett hundvant pensionerat par på Åland)
Lite bildhälsningar börjar att trilla in per mail, Facebook och sms! Tack snälla för det! Vi publicerar under julen löpande era bildhälsningar. Så maila gärna till oss med Din bildhälsning under julhelgerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *