Julhälsning ifrån Hittehund´s Nicko!


”God helg!
Här är det kanon med Nicko som hjälper till med julstädning,fixar julmat, sitter bredvid spisen och vill ha en liten bit då och då. Imorgon ska vi käka julskinka. (Har köpt en extra stor nu när vi är två) Tomten var intressant, Nicko skulle leka med honom, bita i skägget och busa!
God jul och gott nytt år på er!”

Julhälsning Benny och Hittehund´s Nicko!

(Nicko är en cockerspaniel som lämnades in akut till Hittehund i somras när hans förra 8barnsfamilj hade bestämt sig för att avliva honom. Veterinären hade civilkurage att vägra och istället föreslå omplacering genom Hittehund. Efter en tid i fosterhem hos Sibylle fick han ett nytt tryggt hem hos pensionerade Bengt. Bengt var änkling efter att ha förlorat sin fru, förra cockerspanieln hade gått bort och katten var borta. Nu bor Nicko och Bengt tillsammans i ett stort gult hus med strandtomt och är varandras livskamrater.)

Lite bildhälsningar börjar att trilla in per mail, Facebook och sms! Tack snälla för det! Vi publicerar under julen löpande era bildhälsningar. Så maila gärna till oss med Din bildhälsning under julhelgerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *