Kan du bidra till vår veterinärvårdsfond?

När man tar över en hund genom Hittehund ber vi om en donation till vår veterinärvårdsfond. Det är ett lågt belopp; 1200 kr för en seniorhund över 7 år och 2500 kr för en hund som är yngre än 7. Vi vill även att man lär känna hunden i lugn och ro genom flera besök så det blir en mjuk övergång när en hund byter miljö.
Tack vare er som tar över en hund genom Hittehund kan den donationen komma till hjälp för en annan hund, dvs er nya hund hjälper samtidigt en annan hund. Förra fredagen var vi hos vår fantastiska veterinär Kent på Hagsätra veterinärmottagning.

Vi var där med fina Mishi som är 10 år och väntar på rätt hem. Han finns i ett privat fosterhem i Stockholm. Mishi kunde genom vårt veterinärvårdsfond bli av med en stor fettknöl, han fick tänderna fria från tandsten, vi röntgade även höfter och rygg. Samtidigt fick vi en dvärgpinscher besiktad och vi fick även hjälp med en otroligt skygg och rädd golden retriever som vi tagit omhand nyligen, som hade närmare 40 graders feber, öroninfektion, en allmäninfektion som vi fick antibiotika för och sår vid baken. Vi hoppas att golden Stella snart går igenom en besiktning så vi kan försäkra även henne. Både Stella och dvärgpinshern Disco från samma hem är för magra. Veterinärvård är dyr idag och särskilt när vi ofta tar oss an oförsäkrade och sjuka hundar är vårt samarbete här i Stockholm enormt värdefullt, då det vore omöjligt med en annan praktik.
Imorgon ska vi till Kent igen, då med en loj huskyvalp med löss och hudrodnader, som inte heller han är möjlig att försäkra i dagsläget.
Om man har möjlighet att bidra till vår veterinärvårdsfond har vi som ideell förening ett bankgiro: 129-6201. Just nu har vi ökade kostnader för vård, medicin, foder och försäkringar för de hundar vi har i fosterhem och vi vill kunna fortsätta ge dem samma vård som de är i behov av. Den här filmen är på Mishi ifrån i fredags. Vi har renoverat hunden och han är som ny! Nu behöver han bara ett eget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *