Välkommen till vår nya fräscha hemsida!

Det är med glädje vi kan presentera vår nya hemsida nu lagom till luciahelgen 2014! Vår frivilliga webproducent Ida Sönnergren har efter eget huvud lagt ned ett mycket långsiktigt arbete när det gäller att planera vår nya hemsidas struktur och kommer på frivillig basis att utbilda våra volontärer så vi kan bli flera inom Hittehund som delar på ansvaret om att hålla hemsidan fräsch och uppdaterad!

Vi är inte riktigt klara, utan kommer att bygga ut hemsidan med mer information utmed det nya årets första månader. Vi är glada över synpunkter och konstruktiv kritik. Och ser fram emot att fylla vår nya hemsida med både gammal och ny information från vår 14åriga verksamhet.

Vår nya fräscha hemsida kommer göra att vi nu kan satsa mer på samarbete med både grossister och verksamheter som i framtiden vill sponsra oss och som vill synas på vår välbesökta hemsida. Dock kommer vi alltid bara att göra reklam för produkter och verksamheter som går i linje med vår egen ideologi.

 

Christine Leijd

Hittehunds grundare och ordförande, bor i Stockholm tillsammans med sin man, två omplaceringshundar, två huskatter och en galet smart bengalkatt. Största intressen är att långvandra med klövjeväskor och sedan 10 år balansträning med de egna hundarna på avancerad nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *